Каталог товарів

Світлодіодна стрічка негерметична нейтральний відтінок 12V 12W COB NW IP20 1m (BPS-G3/320)

  • В наявності: 14
  • Модель:  22864
Основні Характеристики: Кількість світлодіодів - 320 / Характеристики товара: Індекс передачі кольору - >80Ra / Відтінок (колір) світіння - Нейтральний (4000-4700К) / Вид - Світлодіодні / Висота - 2mm / Довжина - 1000mm / Матеріал - Полікарбонат / Напруга - 12V / Потужність - 12W / Призначення - Для Гардеробної, Для Дитячої, Для Кухні, Для Сходів, На Двері / смотреть все

Світлодіодна стрічка негерметична нейтральний відтінок 12V 12W COB NW IP20 1m (BPS-G3/320) — вражає своєю високою якістю та різноманітністю застосувань.Вона використовує світлодіоди типу COB, які представляють собою технологію, де декілька світлодіодних чіпів об'єднуються на одній платі або підкладці. Тобто, вони розташовані дуже близько один до одного, що створює враження одного великого джерела світла. За допомогою цієї технології лед стрічка більш яскрава, а світіння однорідне. Загальна кількість світлодіодів на стрічці — 320 штук, що дає достатньо ефективне освітлення.

За допомогою світлового потоку в 1500 люменів, ця стрічка забезпечує інтенсивне освітлення. Температура світла в діапазоні 4000-4500 Кельвінів робить її ідеальною для створення нейтрального білого кольору світла, що допомагає відтворити комфортну та приємну атмосферу. Працює стрічка від напруги 12 Вольт, а тому її використання стане безпечним та зручним. Загальна потужність стрічки становить 12 Ватт, що є ефективно та продуктивно. Завдяки класу захисту IP20, ця світлодіодна стрічка підходить для багатьох кімнат в будинку, де немає підвищеної вологості та пилу. Ціна вказана за один метр.

Світлодіодні стрічки, як і будь-які електроприлади, бояться перегріву. Для їх охолодження та безпеки рекомендується використовувати алюмінієві профілі.

Для підключення потрібен блок живлення, що знижує напругу від 220 до 12В. Про те, як вибрати блок живлення для світлодіодної стрічки читайте у нашому блозі. Детальну інформацію про LED стрічки та їх підключення можна прочитати у нашій статтті.

Зверніть увагу! У разі несправності або проблем із продукцією 12-24V ми з радістю надамо вам гарантійне обслуговування. Однак це можливо ТІЛЬКИ за умови використання повноцінних комплектів, придбаних у мережі магазинів Брілле. Це пов'язано з тим, що лампочки та трансформатори (блоки живлення) 12-24V одного виробника розроблені з урахуванням технічних параметрів та особливостей один одного, що забезпечує їхню сумісність та оптимальне функціонування. Використання несумісних або неякісних трансформаторів може призвести до нестабільного живлення лампочок і світильників, їх неправильного функціонування та подальшої поломки.

Для того, щоб світлодіодні стрічки 12 В працювали автономно, їх можна підключити до 12-вольтового акумулятора або батарейок. Більш детальну інформацію про процес підключення можна знайти у статті нашого Блогу.

Основні Характеристики
Кількість світлодіодів 320
Характеристики товара
Індекс передачі кольору >80Ra
Відтінок (колір) світіння Нейтральний (4000-4700К)
Вид Світлодіодні
Висота 2mm
Довжина 1000mm
Матеріал Полікарбонат
Напруга 12V
Потужність 12W
Призначення Для Гардеробної, Для Дитячої, Для Кухні, Для Сходів, На Двері
Тип світлодіода COB
Додаткові характеристики
Група товарів Світлодіодна стрічка
Колір Безбарвний
Кут розсіювання 180°
Світловий потік (люмен) 1500lm
Ступінь захисту оболонки IP20
Ширина 8mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також