Каталог товарів

Класичний ліхтар садово-паркови GL-05 BS Sand Silver IP33

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141042
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Да / Характеристики товара: Висота - 260mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Металл / Матеріал плафона - Металл, Стекло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачи, Для Парка, Для Сада / Тип лампи - Накаливания, Светодиодная, Энергосберегающая / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовый фонарь / смотреть все

Якщо ви ще не обзавелися світильниками для зовнішнього освітлення, тоді як раз прийшов час це зробити. Адже ці освітлювальні прилади не тільки зможуть максимально яскраво освітити вашу присадибну ділянку, а й стануть його надзвичайно красивою прикрасою. Вуличний світильник GL-05 BS Sand Silver висотою 260мм можна використовувати для освітлення клумби, водойм, декоративних міні-фонтанів, стежок саду. Добре він буде виглядати на бильці в дерев'яній альтанці, на терасі або веранді. Виготовлений з металу і скла, виконаний в класичному стилі: строгий, позбавлений надлишку декоративних елементів. Його конструкція складається з невисокої металевої ніжки і одного скляного плафона, поміщеного в металеву основу. Для його роботи необхідна всього одна лампа з цоколем Е27, він розрахований для роботи в мережі змінного струму з номінальною напругою 220 В. З таким світильником вам не страшна навіть найтемніша ніч. У будь-яку погоду ваш присадибна ділянка буде горіти яскравими вогниками і радувати ваш погляд і погляд ваших сусідів.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Да
Характеристики товара
Висота 260mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Металл
Матеріал плафона Металл, Стекло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачи, Для Парка, Для Сада
Тип лампи Накаливания, Светодиодная, Энергосберегающая
Додаткові характеристики
Група товарів Садовый фонарь
Колір Серебристый
Колір плафона Бесцветный, Серебристый
Лампа в комплекті Нет
Монтаж Накладной
Напрямок світла Вниз и в стороны
Стиль Классический
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Фонарные столбики 70см
Форма Овальная
Цоколь E27
Ширина 630mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги