Каталог товарів

Класичний ліхтар садово-паркови GL-03 BW E.A.B. IP33

  • 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141093
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 400mm / Діаметр - 170mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / смотреть все

Мрієте про простору терасу з видом на море, ліс або ставок? Буде! А якщо така є, тоді пропонуємо освітити її за допомогою вуличного світильника GL-03 Bвт E.A.B., щоб можна було в сутінках або навіть в найтемнішу ніч, сидячи в плетеному кріслі-гойдалці насолоджуватися красивим видом за парканом. Ліхтар виготовлений з металу і скла, невисокий, міцний, має надзвичайно красивим дизайном. Дизайн запозичений з Середньовіччя, саме тоді були популярні такого роду вуличні світильники. Конструкція його складається з металевої невисокою ніжки і металевого плафона зі скляними прозорими стінками. Світильник виконаний в кольорі старе золото. Для роботи необхідно використовувати лише одну лампочку з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Висвітлюйте свою присадибну ділянку красиво і якісно.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 400mm
Діаметр 170mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Коричневий
Колір плафона Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 70см
Форма Овальна
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги