Каталог товарів

Люстра стельова торт кришталева E14 60W CH (BCL-350C/13)

  • В наявності: 3
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186430
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Кришталеві / Висота - 350mm / Діаметр - 600mm / Кількість джерел світла - 13 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Кришталь / Напруга - 220V / смотреть все
З чим у вас асоціюються кришталеві люстри? З багатством, помпезністю, шаленим шармом, чи не так? Ви тільки погляньте на люстру від ТМ Brille BCL-350S/13 – від неї важко відірвати погляд. Виконана вона в класичному стилі, а виготовлена ​​зі штучного кришталю. Цікаво, що виготовлення освітлювальних приладів з кришталю було обумовлено не бажанням отримати, в першу чергу, дороге, надзвичайної краси джерело світла. Люстри з кришталю виникли внаслідок функціональної необхідності. Елементи зі штучного кришталю дозволяють значно збільшити кількість світлових точок, як наслідок, світло розсіюється набагато краще. Ось тому освітлення даної люстри приємне, м'яке, не сліпить очі. Люстра виконана в круглій формі, її металевий каркас щільно прилягає до стелі. На каркасі знаходиться безліч гранованих камінчиків зі штучного кришталю, які у ввімкненому стані люстри будуть переливатися райдужними відблисками. Для роботи люстри необхідно використовувати 13 лампочок з цоколем Е14 потужністю 60 Вт кожна. Додатково люстра обладнана світлодіодним підсвічуванням. Люстра працює в трьох режимах. У першому режимі працюють основні лампи, у другому – світлодіодне підсвічування, в третьому – світлодіодне підсвічування одночасно з лампами. Завдяки підсвічуванню люстри, ви можете використовувати її як нічник, повісивши в спальні. Завдяки даній люстрі, ви зможете придумати цікавий і найбільш непередбачуваний дизайн. Експериментуйте на здоров'я!

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Кришталеві
Висота 350mm
Діаметр 600mm
Кількість джерел світла 13
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Вітальні, Для Холу
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Колір плафона Хром
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 600W
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Палацовий
Ступінь захисту оболонки IP20
Технічні особливості З підсвічуванням
Тип Стельові, Торт
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Чаша
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги