0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра свічка підвісна кришталева E14 60W G (BCL-102S/9)

  • 2
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186037
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Кришталеві / Тип - Підвісні, Свічки / Стиль - Класичний, Прованс / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Золотистий / Тип кріплення - Стельовий гак / Відстань від стелі - Більше 600mm / смотреть все
Відмінним рішенням для освітлення житлової площі буде модель люстри BCL-102S/9, вона відмінно підійде для різних кімнат і гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Загальна вага люстри – 10 кг, висота – 1600 мм, діаметр – 600 мм, ширина – від 60 до 90 см. Якість і ціна – це тільки Brille. Під час вибору люстри важливо врахувати її робочу потужність. Для даної моделі вона становить 60 Вт. Люстра призначена для спальні, вітальні. Стиль даної люстри – класичний. Люстра має форму кола.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Кришталеві
Тип Підвісні, Свічки
Стиль Класичний, Прованс
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Золотистий
Тип кріплення Стельовий гак
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків 9
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Напрямок світла Вгору і в сторони
Серія BCL-102
Форма Кругла
Форма колби лампи C35-T, C37
Форма лампи Свічка, Свічка на вітрі
Форма плафону Без плафону
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 9
Матеріал Метал
Висота 1600mm
Діаметр 600mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%