Каталог товарів

Люстра підвісна галогенна свічка флористика G4 20W WH (BL-016S/20)

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  178167
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 1750mm / Діаметр - 1200mm / Кількість джерел світла - 20 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 20W / смотреть все
Люстра BL-016S/20 в сучасному стилі стане справжньою окрасою вашого будинку. Вона виглядає незвично і неординарно. Виготовлена ​​вона з металу і скла, має досить цікаву форму, пофарбована в білий колір, тому буде добре поєднуватися з білими шпалерами, світлими меблями, круглим скляним столом. Для її роботи необхідно 20 ламп з цоколем G4 потужністю 20 Вт. Ви зможете самостійно регулювати висоту люстри за допомогою металевого ланцюга. Зробити це буде дуже просто, достатньо просто зменшити або, навпаки, збільшити кількість ланок. Дана люстра створить певну атмосферу, додасть приміщенню відчуття затишку і комфорту. Повісити її ви зможете як у вітальні, та й в спальні і там, і там вона знайде своє місце. При заміні галогенної лампи на світлодіодну слід пам'ятати: лід лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80; колірна температура на рівні 2700-6500К; потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижча за потужність галогенною лампи, яку потрібно замінити; якщо в маркуванні галогенною лампи зазначено робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В, якщо 220 В, то і на лід – 220 В. Купити відповідні світлодіодні лампи можна у нас в магазині або на сайті.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 1750mm
Діаметр 1200mm
Кількість джерел світла 20
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 20W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Класичний, Прованс, Скандинавський
Ступінь захисту оболонки IP20
Технічні особливості Без плафона
Тип Підвісні, Свічки
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Асиметрична
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Без плафону
Цоколь G4
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги