Каталог товарів

Люстра підвісна E14 60W PN (BR-165S/4)

  • В наявності: 2
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  172037
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 770mm / Довжина - 1000mm / Кількість джерел світла - 4 / Кількість ріжків - 4 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / смотреть все
Поспішайте, можливо, ваш сусід вже пішов за покупкою оригінальною і унікальною в своєму роді люстри BR-165S. Ви можете його випередити, якщо не будете сидіти, склавши руки, а прийдете до нас. Вибравши цю люстру, ви в жодному разі не пошкодуєте, а все тому, що люстра виготовлена ​​майстрами на совість. Зроблена вона з металу і скла, виконана у сучасному стилі. Її конструкція складається з металевої підставки, покритого матовим нікелем для додання більшого блиску і чотирьох скляних матових невеликих плафонів в формі куба. Плафони розміщені в ряд, на довгастому каркасі. Для роботи люстри необхідно чотири лампи з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Повісити таку люстру ви зможете на кухні, в передпокої, вона внесе в ваш будинок нові фарби, вдихне в нього нове життя. Отже, поспішайте, щоб сусід не прийшов до нас перший!

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 770mm
Довжина 1000mm
Кількість джерел світла 4
Кількість ріжків 4
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Вітальні, Для Спальні
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Нікель
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вгору
Стиль Сучасний, Хай-тек
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Прямокутна
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Куб
Цоколь E14
Ширина 120mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги