Каталог товарів

Люстра підвісна для кухні E14 60W PN (BR-129S/4)

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  172014
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 800mm / Довжина - 1045mm / Кількість джерел світла - 4 / Кількість ріжків - 4 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / смотреть все
Люстра BR-129S належить до представників люстр в стилі hi-tech. Конструкція даної моделі представлена ​​каркасом з металу покритим матовим нікелем. На ньому знаходиться чотири скляних білих плафона. За рахунок таких плафонів люстра створює м'яке світіння і наповнює приміщення відчуттям затишку. Джерелом світла в даній люстрі є чотири лампочки розжарювання з цоколем Е14 потужністю 60 Вт кожна. Така люстра не буде споживати багато електроенергії, мало того загальне енергоспоживання люстри можна ще більше скоротити використовуючи енергозберігаючі або світлодіодні лампи. Таким чином, ви ще й кількість тепла, що виділяється зменшите в порівнянні з лампочками розжарювання. Така люстра буде чудово виглядати практично в будь-якому інтер'єрі.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 800mm
Довжина 1045mm
Кількість джерел світла 4
Кількість ріжків 4
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Кухні, Для Натяжної стелі
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Нікель
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вниз
Стиль Хай-тек
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Овальна
Форма колби лампи A40, G45, T30
Форма лампи Куляста, Свічка
Форма плафону Трапеція
Цоколь E14
Ширина 140mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги