Каталог товарів

Світильник люмінесцентний лінійний BS-04/36 FORA

  • В наявності: 409
  • Виробник:  FORA
  • Модель:  111194
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Да / Характеристики товара: Вид - Люминесцентные / Висота - 45mm / Довжина - 1335mm / Кількість джерел світла - 1 / Клас захисту - I / Напруга - 220V / Потужність - 36W / Призначення - Для Офиса / Тип лампи - Люминесцентная, Светодиодная / смотреть все

Накладний світильник білого кольору з корпусом з литого алюмінію. Він розрахований на одну люмінесцентну лінійну лампу. Захисна решітка виготовлена ​​з пластику, пофарбованого фарбою. Зазвичай такі світильники вішають на стелю або стіну. Найчастіше їх використовують для освітлення нежитлових приміщень: офісів, складів, торгових залів, різних установ, наприклад лікарень і аптек. Світло люмінесцентної лампи не таке яскраве, як світло лампочок розжарювання або галогенних. Але це компенсується за рахунок більшої поверхні випромінювання. Спектр світла люмінесцентних ламп дуже схожий на денне світло, що дозволяє точно розрізняти кольори. Під час роботи люмінесцентні лампи не нагріваються. Також безперечною перевагою є можливість вибору відтінку лампи. Він залежить від типу люмінофорів, які використовуються в конкретній лампі. Відтінки бувають різні: від холодного блакитно-білого до теплого яскраво-жовтого. Люмінесцентні лампи є більш економною альтернативою лампам розжарювання, оскільки споживають в 4-5 разів менше електроенергії. Термін служби люмінесцентних ламп – до 18 000 годин.

Якщо ви хочете використовувати люмінесцентний світильник під світлодіодні лампи T8, для цього необхідно видалити з нього пусково-регулюючу апаратуру (стартер, баласт/дросель) та під’єднати провід - нуль та фазу з обох кінців виробу. Щоб монтаж мав акуратний вигляд, радимо скористатись клемною колодкою типу Wago.

Щоб переробити світильник під LED-лампи рекомендуємо замовити послугу електрика. Так ви буде впевнені в належній працездатності виробу та збережете гарантію!

Детальну інформацію по заміні люмінесцентних лапм на світлодіодні можна дізнатись з статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Да
Характеристики товара
Вид Люминесцентные
Висота 45mm
Довжина 1335mm
Кількість джерел світла 1
Клас захисту I
Напруга 220V
Потужність 36W
Призначення Для Офиса
Тип лампи Люминесцентная, Светодиодная
Додаткові характеристики
Гарантія 12 месяцев
Група товарів Линейный светильник
Колір Белый
Лампа в комплекті Нет
Монтаж Накладной
Напрямок світла Вниз и в стороны
Стиль Современный, Эконом
Ступінь захисту оболонки IP20
Форма Прямоугольная
Цоколь G13
Ширина 115mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Аналоги