0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Світильник люмінесцентний лінійний BS-04/2x18 FORA

  • 199
  • Виробник:  FORA
  • Модель:  111195
Характеристики товара: Група товарів - Лінійний світильник / Вид - Люмінесцентні / Стиль - Економ, Сучасний / Призначення - Для Офісу / Потужність - 36W / Тип лампи - Люмінесцентна, Світлодіодна / Колір - Білий / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Лампа в комплекті - Ні / смотреть все

Люмінесцентний накладний світильник з корпусом з литого алюмінію. Захисна решітка виготовлена ​​з пластику і пофарбована в металевий колір. Світильник розрахований на дві люмінесцентні лінійні лампи. Зазвичай такі світильники монтують на стіну або стелю. Їх часто використовують, щоб освітити нежитлові приміщення: склади або торгові зали, різні установи (бібліотеки, клініки, банки і т.д.). Люмінесцентні лампи мають велику в порівнянні з лампочками розжарювання площу випромінюючої поверхні, але вони не настільки яскраві. Люмінесцентні лампи ще називають лампами денного світла, тому що їх світло дуже схоже на денне і дозволяє розрізняти кольори так само чітко, як при природному освітленні. Відтінки світіння люмінесцентних ламп бувають різні. Вони можуть коливатися від холодних синюватих до теплих жовтих. Ще одна перевага люмінесцентних ламп – вони споживають в 4-5 разів менше енергії, ніж такі по світловіддачі лампочки розжарювання. Також люмінесцентні лампи відрізняються більш тривалим терміном служби і низькою робочою температурою колби – до +40°.

Якщо ви хочете використовувати люмінесцентний світильник під світлодіодні лампи T8, для цього необхідно видалити з нього пусково-регулюючу апаратуру (стартер, баласт/дросель) та під’єднати провід - нуль та фазу з обох кінців виробу. Щоб монтаж мав акуратний вигляд, радимо скористатись клемною колодкою типу Wago.

Щоб переробити світильник під LED-лампи рекомендуємо замовити послугу електрика. Так ви буде впевнені в належній працездатності виробу та збережете гарантію!

Детальну інформацію по заміні люмінесцентних лапм на світлодіодні можна дізнатись з статті.

Характеристики товара
Група товарів Лінійний світильник
Вид Люмінесцентні
Стиль Економ, Сучасний
Призначення Для Офісу
Потужність 36W
Тип лампи Люмінесцентна, Світлодіодна
Колір Білий
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія BS-04
Форма Прямокутна
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь G13
Кількість джерел світла 2
Ширина 160mm
Висота 55mm
Довжина 725mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%