0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Класичний ліхтар садово-паркови GL-25 D rust IP33

  • 61
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141131
Характеристики товара: Група товарів - Садовий ліхтар / Тип - Ліхтарні стовпчики 140см / Стиль - Класичний / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Коричневий / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Колір плафона - Коричневий / смотреть все

Вишуканий і елегантний вуличний ліхтар GL-25 D rust додасть вашому присадибній ділянці особливу камерну атмосферу, атмосферу приватності, інтимності. З приходом сутінків беріть плетене крісло, виходьте на веранду і запалюйте вуличні ліхтарі. Приємне коротанія теплих вечорів забезпечено! Матеріалами для виготовлення світильника послужили метал і скло. Дивлячись на нього можна сміливо вирішити, що ліхтар родом ще з Середньовіччя, такий же величний і загадковий, як і сама епоха. Він не тільки освітить відкриту територію, а й вдало її прикрасить. Для роботи необхідно використовувати лише одну лампочку з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Світильник виконаний в кольорі стара мідь. Рекомендуємо світлодіодні джерела світла – більш економічні і долгослужащіе. Відтепер проводжати заходи буде набагато комфортніше і романтичніше.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Характеристики товара
Група товарів Садовий ліхтар
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Стиль Класичний
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Коричневий
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Метал, Скло
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла В сторони
Серія GL-25
Форма Асиметрична
Ступінь захисту оболонки IP33
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Висота 1200mm
Діаметр 240mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%