Каталог товарів

Люстра підвісна для холу E27 60W G (BKL-180S/3)

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  187693
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Да / Характеристики товара: Вид - Декоративные / Висота - 580mm / Діаметр - 300mm / Кількість джерел світла - 3 / Кількість ріжків - Нет / Клас захисту - I / Матеріал - Металл / Матеріал плафона - Стекло / Напруга - 220V / смотреть все
Люстра BKL-180S/3 є представником класичного стилю. Висота люстри становить 58 см, діаметр – 30 см. Модель можна монтувати тільки в приміщеннях з високими стелями. Підвішується до стелі за допомогою ланцюга – тому її висоту можна регулювати Конструкція люстри представлена ​​надійним металевим каркасом, покритим золотистою фарбою. На каркасі знизу розташований плафон, виготовлений зі скла високої якості. Під плафоном знаходиться джерело світла – три лампи з цоколем Е27 та потужністю 60 Вт кожна. Люстра BKL-180S/3 підійде для освітлення інтер'єрів в палацовому стилі, маленьких і середніх залів, холів тощо. В інтер'єрі люстру візуально доповнять настінні світильники зі скляними підвісками та золотистим каркасом.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Да
Характеристики товара
Вид Декоративные
Висота 580mm
Діаметр 300mm
Кількість джерел світла 3
Кількість ріжків Нет
Клас захисту I
Матеріал Металл
Матеріал плафона Стекло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Кабинета, Для Холла
Тип лампи Накаливания, Светодиодная, Энергосберегающая
Додаткові характеристики
Відстань від стелі От 300 До 600mm
Гарантія 12 месяцев
Група товарів Люстра
Колір Золотистый
Колір плафона Бежевый
Лампа в комплекті Нет
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вниз и в стороны
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Потолочный крюк
Форма Круглая
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушевидная, Свеча, Шарообразная
Форма плафону Чаша
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги