0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра торт стельова E14 60W G (BCL-404C/9)

  • 10
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186496
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Кришталеві / Тип - Стельові, Торт / Стиль - Класичний / Призначення - Для Вітальні, Для Натяжної стелі, Для Спальні, Для Холу / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Золотистий / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - Від 300 До 600mm / смотреть все
Велика люстра в палацовому стилі BCL-404S/9 так і притягує погляд своєю красою та вишуканістю. З її допомогою, будь-яке приміщення можна перетворити до невпізнання. Майстри виготовили цю люстру спеціально для використання її в якості основного джерела освітлення в урочистих залах, музеях, виставкових центрах, театрах. Виготовлена ​​люстра зі скла і металу. Люстра має форму диска. Нижня частина люстри закрита суцільним скляним плафоном. Плафон виготовлений таким чином, що його внутрішня сторона грає роль розсіювача. Верхня частина представлена ​​набором скляних пластин і декоративними скляними кристалами. Люстра розрахована на 9 лампочок з цоколем Е14 потужністю 60 Вт. Люстра красиво розсіює світло, а за допомогою численних граней скла створюється ефект відображення – це відтворює неповторне відчуття свята. Завдяки світлу, який вона випромінює, починають оживати будь-які дизайнерські фантазії, здатні видозмінювати численні приміщення і успішно виділяти найцікавіші деталі інтер'єру.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Кришталеві
Тип Стельові, Торт
Стиль Класичний
Призначення Для Вітальні, Для Натяжної стелі, Для Спальні, Для Холу
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Золотистий
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія BCL-404
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Чаша
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 9
Матеріал Метал
Висота 300mm
Діаметр 600mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%