0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра торт стельова E14 40W G (BR-02 278C/3)

  • 6
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  178537
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні / Тип - Стельові, Торт / Стиль - Класичний / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні / Потужність - 40W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Золотистий / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - До 300mm / смотреть все
Для цінителів розкоші та вишуканості, а також для бажаючих поринути в атмосферу палацу майстри виготовили люстру в стилі бароко BR-02 278/3 WHite BG. Ошатна і урочиста вона перетворить інтер'єр до невпізнання і подарує йому атмосферу свята. Матеріалами для виготовлення люстри послужили метал і скло. Конструкція люстри досить компактна, щільно прилягає до стелі. Чим-чим, а достатком декоративних елементів, присутніх в дизайні люстра може похвалитися запросто. Люстра виконана в формі кола, скляний матовий плафон білого кольору поміщений в металеву облямівку з візерунком і камінчиками – прозорими і бурштинового кольору. Для роботи люстри необхідно використовувати три лампочки. Повісити такий освітлювальний прилад можна в невеликому приміщенні з низькою стелею. Добре він буде виглядати у вітальні, спальні, передпокої. Все залежить від вашої фантазії. Навіть через пару років люстра не втратить свою актуальність і красу в зовнішньому вигляді.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні
Тип Стельові, Торт
Стиль Класичний
Призначення Для Вітальні, Для Спальні
Потужність 40W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Золотистий
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі До 300mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія BR-02 278
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Чаша
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 3
Матеріал Метал
Висота 230mm
Діаметр 450mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%