Працює програма єВідновлення! Разом до перемоги!

Люстра підвісна галогенна G4 20W CH (BR-01 297S/19)

  • В наявності: 3
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  181590
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні, Кришталеві / Висота - 900mm / Довжина - 750mm / Кількість джерел світла - 19 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Кришталь / Напруга - 220V / Потужність - 20W / смотреть все
Люстра BR-01 297S/19 – типовий представник сучасного стилю. Її хромована металева основа закріплюється на стелі. Плафон складається з металевого каркаса, на якому закріплені скляні стрази та ограновані підвіски. Завдяки бездоганному грануванню світло багаторазово переломлюється в склі, створюючи неповторне враження, багаторазово посилюється досить значними розмірами самої люстри. Плафон кріпиться до основи за допомогою чотирьох міцних, але тонких сталевих тросів. Люстра розрахована на 19 ламп з цоколем G4. Це можуть бути мініатюрні галогенні або ж світлодіодні лампи.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні, Кришталеві
Висота 900mm
Довжина 750mm
Кількість джерел світла 19
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Потужність 20W
Призначення Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Група товарів Люстра
Колір Хром
Колір плафона Безбарвний, Хром
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Монтажна планка
Форма Прямокутна
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Каскад
Цоколь G4
Ширина 280mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги