Каталог товарів

Люстра підвісна для кухні E14 60W PN RD (BR-634S/1)

  • В наявності: 66
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  177762
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1100mm / Діаметр - 230mm / Кількість джерел світла - 1 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / смотреть все
Оригінальна люстра BR-634S/1R буде відмінним доповненням до інтер'єру приміщення, виконаному в стилі мінімалізм. Цей стиль відрізняється від всіх інших стилів лаконічністю в художньому оформленні виробів, простотою, точністю і яскравістю композиції. Люстра в стилі мінімалізм не містить ніяких додаткових декоративних елементів, які дуже часто тільки збільшують її. Під час виготовлення даної люстри майстри виграшно поєднали два матеріали: метал і скло. Це обумовлено тим, що властивості металу дозволяють надати виробу найрізноманітнішу форму, а скло добре пропускає світло. Таке поєднання робить люстру досить міцною, вона прослужить багато років, не втративши своєї актуальності. У художньому оформленні люстра досить проста: вона має один скляний матовий плафон червоного кольору, який прикріплений до металевого тросу. Висоту люстри можна регулювати. Для роботи люстри необхідна одна лампа з цоколем Е14 потужністю 60 Вт.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1100mm
Діаметр 230mm
Кількість джерел світла 1
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Група товарів Люстра
Колір Нікель
Колір плафона Червоний
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Кантрі
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма колби лампи G45, T30
Форма лампи Куляста, Свічка
Форма плафону Дзвін
Цоколь E14
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Аналоги