Каталог товарів

Рамка для світильника Куля D300mm (STR-01)

  • В наявності: 898
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  143023
Характеристики товара: Висота - 150mm / Діаметр - 340mm / Довжина - 340mm / Матеріал - Пластик / Призначення - Для Парку, Для Саду / Додаткові характеристики: Гарантія - 3 місяці / Група товарів - Садовий ліхтар / Колір - Черный / Тип - Садово-паркові кулі / Форма - Шарообразная / смотреть все

STR-01 300 FRAME – оригінальна рама-тримач для пластикового плафона в формі кулі. Вона є комплектуючим елементом до вуличних світильників типу STR. Виготовлена ​​вона з якісного, термостійкого пластику чорного кольору. Рамку можна кріпити як на спеціальну підставку, так і на ніжку-стовпчик різної висоти. Рамка виконує декоративну функцію, з нею світильник виглядає красиво і тішить погляд. Вуличні світильники типу STR є сучасним способом освітлення ландшафту. З їх допомогою можна освітити будь-які ділянки території. Це і зони відпочинку, водойми, садові та паркові доріжки, під'їзд до будинку тощо.

Характеристики товара
Висота 150mm
Діаметр 340mm
Довжина 340mm
Матеріал Пластик
Призначення Для Парку, Для Саду
Додаткові характеристики
Гарантія 3 місяці
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Черный
Тип Садово-паркові кулі
Форма Шарообразная
Ширина 340mm
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
к

хорошая рама. хоть и пластиковая, но за свою цену свою функцию выполняет. доставили быстро, упаковано все было аккуратно. нареканий никаких нет. спасибо за сервис.

Відповісти

Серія