0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна класична E27 60W BG (BKL-176S/9)

  • 23
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  187676
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні / Стиль - Прованс / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Бежевий / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - Від 300 До 600mm / Гарантія - 12 місяців / смотреть все

Люстра BKL-176S/9 WHite BG виконана в величному стилі бароко, завдяки чому здатна вплинути на погоду в будинку та ваш настрій. Люстра призначена для використання у просторих приміщеннях з високими стелями, відмінно підходить для освітлення різних урочистих і виставкових залів, театрів, холів готелів, тощо. Виготовлена з металу та скла. Є можливість регулювати висоту за допомогою металевого ланцюга шляхом видалення чи додавання ланок. До металевого фігурного каркаса по колу прикріплено шість скляних, матових плафонів білого кольору у формі чаш. Плафони декоровані тоненькою золотистою облямівкою, а каркас – різьбленими золотистими візерунками й скляними гранованими камінчиками довгастої форми з бурштиновим відливом. У центрі люстри знаходиться круглий, скляний, матовий плафон білого кольору, прикрашений каймою з візерунком. Для роботи люстри використовують дев'ять лампочок з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Ця модель стане родзинкою класичного інтер'єру та прослужить багато років.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні
Стиль Прованс
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Бежевий
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків 6
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Напрямок світла Вгору і в сторони
Серія BKL-176
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Чаша
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 9
Матеріал Метал
Висота 530mm
Діаметр 750mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%