Каталог товарів

Люстра підвісна E27 40W CH (BR 01 037S/3)

  • В наявності: 2
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  174014
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Да / Характеристики товара: Висота - 620mm / Діаметр - 510mm / Кількість джерел світла - 3 / Кількість ріжків - Нет / Клас захисту - I / Матеріал - Металл / Матеріал плафона - Металл / Напруга - 220V / Потужність - 40W / смотреть все
Люстра BR-01 037/3 здатна задовольнити найвибагливішого покупця, мало того, ще й здивує своїм незабутнім зовнішнім виглядом. Конструкція даної моделі являє собою металеву основу покриту хромом. До нього за допомогою металевого ланцюга монтується плафон, він складається з декількох елементів і виконаний з різних матеріалів. Плафон представляє собою металевий хромований циліндр, на якому розташовані плоскі диски, виконані зі скла різного розміру. За освітлення в даній моделі люстри відповідають три лампочки розжарювання з цоколем Е27 потужністю 40 Вт кожна. Люстра BR-01 037/3 відмінно підійде для приміщень маленьких і середніх розмірів, вона стане частиною вашого інтер'єру, через деякий час, ви вже не зможете уявити приміщення без такого джерела світла.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Да
Характеристики товара
Висота 620mm
Діаметр 510mm
Кількість джерел світла 3
Кількість ріжків Нет
Клас захисту I
Матеріал Металл
Матеріал плафона Металл
Напруга 220V
Потужність 40W
Призначення Для Бара, Для Кухни
Тип лампи Накаливания, Светодиодная, Энергосберегающая
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Более 600mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Колір плафона Бесцветный, Хром
Лампа в комплекті Нет
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вниз
Стиль Современный
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип Дизайнерские, Подвесные
Тип кріплення Потолочный крюк
Форма Круглая
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушевидная, Свеча, Шарообразная
Форма плафону Многоформная
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги