0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Блог Brille

Як підключити світлодіодну стрічку 12 Вольт до акумулятора та батарейок?

Дата: 20.09.2023 Переглядів: 3208 Коментарі 0
Як підключити світлодіодну стрічку 12 Вольт до акумулятора та батарейок?

За допомогою світлодіодних стрічок можна створити підсвічування в будь-яких просторах і рішеннях, але що робити, якщо ви хочете використовувати їх у місцях, де немає доступу до електричної мережі або в умовах тривалої відсутності електроенергії (блекаутів)? Чи можливо створити автономний світильник із лед стрічок та як знайти портативне рішення для їхнього живлення? У цій статті ми разом з вами спробуємо розібратися у питаннях, як підключити світлодіодну стрічку до акумулятора (або звичайних батарейок типу АА), щоб використовувати її для автономного освітлення?

Детальніше

Джерело безперебійного живлення - функції, застосування, різновиди

Дата: 26.12.2022 Переглядів: 769 Коментарі 0
Джерело безперебійного живлення - функції, застосування, різновиди

Як ми не уявляємо святкування Різдва без куті, так помешкання сучасної людини важко уявити без різних гаджетів та побутової техніки. Всі ці прилади полегшують нам життя, варто лише увімкнути їх в розетку, і хатні справи одразу ж стануть приємнішими. Але, вся робота припиняється, коли в домі пропадає електрика. І тоді на допомогу приходить джерело безперебійного живлення.

Детальніше

Посібник з купівлі акумулятора для джерела безперебійного живлення

Дата: 26.12.2022 Переглядів: 593 Коментарі 0
Посібник з купівлі акумулятора для джерела безперебійного живлення

Джерело безперебійного живлення створює резервне живлення електрообладнання при відключенні електроенергії. Його зазвичай використовують для забезпечення безперебійної роботи телекомунікаційного зв'язку, електроустаткування, комп'ютерів та центрів обробки даних. При цьому безперебійник відмінно підходить і для живлення різної побутової техніки.

Детальніше

Гірлянди – атмосферне освітлення для дому

Дата: 26.12.2022 Переглядів: 682 Коментарі 0
Гірлянди – атмосферне освітлення для дому

Зима – це пора року, яка асоціюється, мабуть, чи не в кожного із дивами та святами. І з наближенням зимових свят нам хочеться створити вдома новорічну, затишну атмосферу, яка буде нагадувати про дива, в які ми так вірили в дитинстві. Але найбільше впливає на святковий настрій те, як виглядає наша оселя.

Детальніше

Як вибрати ліхтарик

Дата: 26.12.2022 Переглядів: 941 Коментарі 0
Як вибрати ліхтарик

Сьогодні ліхтарики стали, як ніколи популярними, адже це чудовий спосіб безпечно дістатися до потрібного місця у темний час доби, освітлити приміщення під час блекауту, пересидіти в укритті повітряну тривогу чи просто знайти в темноті необхідну річ. Але, попри все вище перераховане, ліхтарики роблять наше життя значно простішим маючи безліч інших призначень. Отож, який ліхтарик вибрати, аби він закрив усі потреби? Про це ми розповімо у цій статті.

Детальніше

Повербанки — незамінний прилад під час блекауту

Дата: 26.12.2022 Переглядів: 1007 Коментарі 0
Повербанки — незамінний прилад під час блекауту

Щойно стався перший блекаут українці зрозуміли, що до наступного треба підготуватися краще. Відключення електроенергії навчило нас купувати свічки, запасатися їжею, яку не потрібно готувати, водою тощо. Але як вчинити з гаджетами? Адже багато хто під час блекаутів втрачає можливість працювати або ж просто зв’язуватися із рідними. Одним із варіантів є генератор. Але що робити, коли це занадто дорогий варіант? Тоді на допомогу приходять портативні зарядні пристрої, а саме – повербанки для гаджетів.

Детальніше

Посібник з купівлі смарт-світильників

Дата: 02.12.2022 Переглядів: 754 Коментарі 0
Посібник з купівлі смарт-світильників

З настанням темряви, перше що ми зробимо — потягнемося рукою до вимикача світла. Один простий рух і кімнати наповнюються світлом, яке розливається на всі боки від люстр і світильників, розташованих у них. Серед цих джерел світла значне місце посідають інноваційні освітлювальні вироби, що є частиною розумної системи освітлення та називаються смарт світильниками. Сьогодні розумні світильники стали одним із найпопулярніших варіантів для домашнього освітлення.

Детальніше

Роль прожекторів у вуличному освітленні

Дата: 01.12.2022 Переглядів: 846 Коментарі 0
Роль прожекторів у вуличному освітленні

Є безліч речей, які з настанням темряви ви раніше не могли робити на вулиці. Тому, останні десятиліття, виробники освітлювальних приладів намагалися докласти максимум зусиль до створення комфортного вуличного освітлення. Так з'явився прожектор — унікальне джерело світла, яке забезпечило нас колосальним потоком зовнішнього освітлення.

Детальніше

Офісні LED панелі — основні критерії вибору та корисні поради

Дата: 01.12.2022 Переглядів: 826 Коментарі 0
Офісні LED панелі — основні критерії вибору та корисні поради

Якість світла в офісі впливає на умови праці, продуктивність та загальну естетику приміщення. Ефективне освітлення може значно покращити робочу обстановку, а погане — впливає на мотивацію та здоров'я очей співробітників. Важливим критерієм є і загальний вигляд плану освітлення та те враження, яке воно справляє на відвідувачів вашого офісу.

Детальніше

Автономні світильники - сучасні джерела світла на акумуляторах та батарейках

Дата: 04.11.2022 Переглядів: 3696 Коментарі 0
Автономні світильники - сучасні джерела світла на акумуляторах та батарейках

Світло піднімає настрій та підвищує продуктивність. Життя виглядає краще з першими сонячними променями. Вчені встановили, що світло життєво важливе для емоційного благополуччя та фізичної безпеки людини. Відключення електроенергії може бути лякаючим та важким для багатьох із нас. Коли всі прилади відключаються і навколо стає темно, освітлення є одним із найпростіших завдань, для якого можна знайти неелектричні альтернативи. І багато предметів, які вам можуть знадобитися, можна купити за дуже невеликі гроші.

Детальніше

Роль комплектуючих у електромонтажному оснащенні

Дата: 11.10.2022 Переглядів: 843 Коментарі 0
Роль комплектуючих у електромонтажному оснащенні

Приходячи додому ввечері, насамперед ми вмикаємо світло. Далі вмикаємо електрочайник або кавоварку, запускаємо пральну машинку або натискаємо на пульт від телевізора. Для всіх цих сучасних пристроїв потрібна електрична енергія. А провідником енергії є кабель або провід, комплектуючим для їхньої повноцінної роботи стане вилка, а коли до електричної мережі немає доступу на допомогу прийдуть батарейки.

Детальніше

Організація освітлення у приміщенні та все що для цього потрібно

Дата: 07.10.2022 Переглядів: 2118 Коментарі 0
Організація освітлення у приміщенні та все що для цього потрібно

Питання вибору та купівлі даних приладів виникає у той момент, коли практично всі ремонтні роботи завершені. Різного роду розетки, вимикачі та регулятори напруги виконують не тільки функціональну роль, але й стають елементами дизайну, доповнюючи загальний інтер'єр приміщення або акцентуючи певні ділянки. Сучасні технології не пройшли повз освітлювальні електромонтажні вироби і сьогодні з їх допомогою можна створити найрізноманітніше за стилем і рівнем, освітлення вашого будинку або квартири.

Детальніше

Як вибрати та встановити світлодіодну люстру

Дата: 22.07.2022 Переглядів: 2186 Коментарі 0
Як вибрати та встановити світлодіодну люстру

Світлодіоди впевнено завойовують серця користувачів. Освітлювальні пристрої з вбудованими ЛЕД встановлюють в житлових приміщеннях, магазинах, офісах, навчальних закладах, лікарнях, логістичних центрах та на підприємствах. У вуличному освітленні вони також виходять на позиції лідера, бо не бояться перепадів температур. ЛЕД люстри користуються особливою любов’ю споживачів, вони енергоефективні й забезпечують прекрасне освітлення. Дизайн сучасних моделей настільки оригінальний, що вони створюють стильову домінанту в будь-якому приміщенні. Про те, як вибрати й встановити світлодіодну люстру потрібної потужності, читайте в нашому блозі.

Детальніше

Корпусні меблі: вибираємо правильно

Дата: 16.06.2022 Переглядів: 1090 Коментарі 0
 Корпусні меблі: вибираємо правильно

Багато покупців чомусь вважають, що корпусні меблі – це ординарна продукція з ДСП, яку купують для офісів, навчальних кабінетів та типових житлових приміщень. Такий підхід не зовсім правильний. По-перше, корпусні меблі виготовляють з різних матеріалів, в тому числі й з дорогої деревини, по-друге, серед пересічних зразків гардеробних шаф, комодів, кухонних шафок та тумб можна знайти справжні шедеври, виконані з ДСП зі шпоном або інноваційними покриттями. Такі моделі мають ексклюзивний дизайн, надійну фурнітуру та зручну конструкцію.

Детальніше

Як вибрати світильник на сонячній батареї

Дата: 13.06.2022 Переглядів: 1097 Коментарі 0
Як вибрати світильник на сонячній батареї

Сучасні освітлювальні пристрої є не просто світильниками, а складними інноваційними пристроями, наділеними широким спектром можливостей. Крім того, розробники обладнання для освітлення невпинно прагнуть зробити їх максимально економічними та ефективними у роботі. Завдання це не з легких, але цілком здійсненне. Реалізовано воно було створенням світлодіодних світильників, які використовують у роботі енергію сонця. Такі пристрої об'єднали у собі ефективність LED-технологій та економічність альтернативних джерел живлення.

Детальніше

Види та типи світильників на сонячних батареях

Дата: 10.06.2022 Переглядів: 1581 Коментарі 0
Види та типи світильників на сонячних батареях

З кожним роком спостерігається тенденція до зростання цін на енергоносії. Стосується це й електричної енергії, якої ми потребуємо все більше і більше. Тож питання економії електрики набуває неабиякої актуальності. Одними з головних побутових споживачів електричної енергії є освітлювальні пристрої для приміщень та вулиць. Забезпечення раціонального їх використання без втрати ефективності стає пріоритетним напрямком для розробників освітлювальних приладів.

Детальніше

Показано від 1 до 16 з 215 (всього сторінок: 14)