0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Магазин освітлення на Автозаводській

Час роботи:
Пн.-Пт. 9:00-21:00
Сб.-Нд. 10:00-20:00
Телефон:
(044) 451 48 86
 
Як доїхати:
м. Мінська – 24 тролейбус; 24 маршрутне таксі;
м. Оболонь – 180, 102, маршрутне таксі; 17 трамвай;
м. Контрактова площа – 19, 12 трамвай; 219 маршрутне таксі;
м. Лук'янівська – 464, 18, 6 маршрутне таксі; 18, 6 тролейбус;
м. Святошино – 31 маршрутне таксі;
м. Нивки – 31, 32 маршрутне таксі
Магазин Brille Київ вул. Автозаводська, 24

ТМ Brille – лідер на ринку освітлення України вже більше 20 років. Крім надання продукції для покупок онлайн, Brille володіє великою мережею магазинів по всій Україні. У них можна вибрати товар, перевірити його роботу, подивитися моделі, замовлені заздалегідь. Відвідувачам пропонують безмежну кількість світильників, різних форм, розмірів, дизайну.

Магазин освітлення №1

Бра, вуличні ліхтарі, лампочки, світлодіодні стрічки, люстри, світлодіодні лампи, а також інші світильники – все це знаходиться за адресою вул. Автозаводська, 24. До послуг відвідувачів – комплекс сучасної світлотехніки, розміщений на двох поверхах. Також тут, в Києві, на кордоні Куренівки та Подолу, розміщений сервісний центр гарантійного обслуговування і ремонту.

Цей магазин освітлювальної техніки – найбільший в столиці. По ньому ходять годинами, придивляючись до виставленої продукції. Для створення комфортної атмосфери звучить приємна музика класичних виконавців. У будівлі вигідне розташування: в історичному районі Пріорці, зі зручною транспортною розв'язкою. Дорога громадським транспортом від метро (м. Мінська, м. Оболонь) триває 10 хвилин. Фасад будівлі оформлений яскравими вивісками – його добре видно здалеку. Всередині клієнтів зустрічають менеджери, які допомагають підібрати потрібний товар, надають по ньому повну інформацію. Запрошуємо вас в Brille на Автозаводській і бажаємо приємних покупок!