Каталог товарів

Світильник грунтовий вбудований E27 IP67 (LG-21)

  • В наявності: 23
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  144066
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 185mm / Діаметр - 185mm / Кількість джерел світла - 1 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал, Скло / Напруга - 220V / Призначення - Для Газону, Для Доріжок, Для Тротуарів / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Грунтовий світильник / смотреть все

Світильник вуличний вбудований LG-21 монтується в дорожнє покриття. Дзеркальний рефлектор забезпечує яскраве освітлення. Кришка світильника являє собою литу алюмінієву рамку з антивандальним загартованим склом. Світильники типу LG мають підвищену стійкість до корозії, завдяки мінімальній кількості міді в складі метала. Світильники витримують вагу до 2500 кг і водонепроникні. Вони призначені для освітлення садів, доріжок, алей, архітектурних деталей будинків. У цьому світильнику використовується галогенна рефлекторна лампа PAR, т.зв. лампа-фара. Її пристрій відносно нескладно і дійсно нагадує автомобільну фару: вона складається з галогенової лампи, алюмінієвого відбивача і скляного розсіювача. Дана лампа виділяється досить невеликою для своїх габаритів вагою, простотою у використанні і невисокою вартістю.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 185mm
Діаметр 185mm
Кількість джерел світла 1
Клас захисту I
Матеріал Метал, Скло
Напруга 220V
Призначення Для Газону, Для Доріжок, Для Тротуарів
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Грунтовий світильник
Колір Нікель
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Вбудований
Напрямок світла Вгору
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP67
Тип Тротуарні
Форма Циліндрична
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги