0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Світильник настінний фасадний накладний GL-03 A MB

  • 991
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141056
Характеристики товара: Група товарів - Настінний світильник / Тип - Настінні / Стиль - Класичний / Призначення - Для Дачі, Для Зовнішнього підсвічування / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Чорний / Тип кріплення - Монтажна планка / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / смотреть все

Настінний вуличний світильник GL-03 A MB, візуально нагадує старовинний класичний ліхтар, стане гарною прикрасою фасадів різних будівель, вхідних дверей, веранди, тераси або альтанки. З ним можна забути про сутінки і темряву ночі, з його допомогою все оживе і наповниться яскравими фарбами. Виготовлений даний освітлювальний прилад з металу і скла. Корпус світильника стійкий до корозії, досить міцний і надійний. Завдяки скляному прозорому плафону світловіддача від світильника буде максимальною. Світильник виконаний в чорному кольорі, його дизайн позбавлений надлишку декоративних елементів, виглядає він стримано і строго. Всього одна лампа з цоколем Е27, і світильник готовий до роботи. Для його роботи можна використовувати як люмінесцентну компактну лампу, так і традиційну лампочку розжарювання. Розрахований він для роботи в мережі змінного струму з номінальною напругою 220 В.

Характеристики товара
Група товарів Настінний світильник
Тип Настінні
Стиль Класичний
Призначення Для Дачі, Для Зовнішнього підсвічування
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Чорний
Тип кріплення Монтажна планка
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Чорний
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Метал, Скло
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія GL-03
Форма Овальна
Ступінь захисту оболонки IP33
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Ширина 300mm
Висота 200mm
Довжина 165mm
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
P

На первый взгляд светильник хороший. Сегодня только установил, поставил на фасад веранды. До этого был аналогичный и прослужил 2 года. Качественная сборка.

Відповісти