Каталог товарів

Класичний ліхтар садово-паркови GL-03 BW AC IP33

  • В наявності: 968
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141022
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 350mm / Діаметр - 165mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / смотреть все

GL-03 BW AC – вуличний низький наземний світильник, стилізований під антикварний ліхтар XIX століття. Такий декоративний світильник займе гідне місце на вашій заміській ділянці, прикрашаючи і освітлюючи доріжки, сходи, зони відпочинку та в'їзд в будинок. Він може бути встановлений на будь-якій поверхні як на плитці, або асфальті, так і на стовпах різної висоти. Корпус світильника GL-03 BW AC виготовлений зі стійкого до корозії литого алюмінієвого сплаву і пофарбований фарбою кольору старої міді, гармонійно поєднується з красивим прозорим плафоном зі скла. Світильник має ступінь захисту від пилу і вологи IP33. Як джерело світла в GL-03 BW AC використовується компактна люмінесцентна лампа або лампа розжарювання зі стандартним цоколем Е27 (потужність 60 Вт). Лампа в комплект поставки не входить.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 350mm
Діаметр 165mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Коричневий
Колір плафона Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 70см
Форма Овальна
Цоколь E27
Ширина 400mm
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
н

Недорогой и красивый. Задает стиль всему дому, жена в восторге, спасибо, брилле !

Відповісти

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги