0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Вуличний ліхтар садово-парковий E27 IP33 D (GL-11)

  • 357
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142036
Характеристики товара: Група товарів - Садовий ліхтар / Тип - Ліхтарні стовпчики 140см / Стиль - Сучасний / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Чорний / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Колір плафона - Безбарвний, Чорний / Лампа в комплекті - Ні / смотреть все

Вуличний ліхтар садово-парковий GL-11 D призначений для декоративного освітлення заміського будинку, дачі, вулиці, парку, скверу в темний час доби, він забезпечує комфортні і безпечні умови перебування на відкритій території. Світильник виготовлений з металу і пластику, складається з ніжки-стовпа і одного плафона з прозорими пластиковими стінками. Для роботи необхідно використовувати лише одну лампочку з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Світильники такого типу будуть виглядати виграшно і витончено, якщо їх встановити один за одним вздовж доріжок в саду, підкресливши основну лінію ландшафту. За допомогою даного освітлювального приладу можна відтворити чарівну гру світла і тіні.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Характеристики товара
Група товарів Садовий ліхтар
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Стиль Сучасний
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Чорний
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Безбарвний, Чорний
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Метал, Пластик
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла В сторони
Серія GL-11
Форма Конусна
Ступінь захисту оболонки IP33
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Висота 1000mm
Діаметр 250mm
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
А

Добротний ліхтар, нічого зайвого. Упакований добре, швидка доставка. Окрема подяка менеджерам за ввічливість та швидкість!

Відповісти