0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Класичний ліхтар садово-паркови GL-55 BH IP44

  • 121
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141455
Характеристики товара: Група товарів - Садовий ліхтар / Тип - Ліхтарні стовпчики 70см / Стиль - Класичний / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Коричневий / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Колір плафона - Коричневий / смотреть все

Вуличні ліхтарі – це незамінна складова садово-паркового інтер'єру, вони створюють відчуття інтимності і приватності в вашому саду. Ліхтар GL-55 BH виконаний в класичному стилі. Він буде чудовою прикрасою вашого дворика, в ньому гармонійно поєднуються скло і метал, що переносить нас в романтичне минуле, змушує відчути комфорт і затишок. Світильник сімейства GL-55 відрізняється своєрідною ніжністю і ексклюзивністю. Плафон прикрашений орнаментами, плавними переходами і лініями. Його прозоре скло добре пропускає світло, світловіддача від світильника буде максимальною. Даний освітлювальний прилад буде ідеальним рішенням при висвітленні ландшафтних, житлових зон, архітектурних пам'яток.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Характеристики товара
Група товарів Садовий ліхтар
Тип Ліхтарні стовпчики 70см
Стиль Класичний
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Коричневий
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Колір плафона Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Метал, Скло
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла В сторони
Серія GL-55
Форма Асиметрична
Ступінь захисту оболонки IP44
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Ширина 170mm
Висота 550mm
Довжина 170mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%