Каталог товарів

Класичний ліхтар садово-паркови GL-05 D Silver IP33

  • В наявності: 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141067
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1230mm / Діаметр - 260mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / смотреть все

Всі ми відчуваємо дискомфорт, коли повертаємося додому після закінчення робочого дня темними провулками, навколо безодня, не видно ні кінця ні краю. Та й власний присадибну ділянку втрачає колишню красу і привабливість з приходом сутінків. Щоб уникнути таких неприємних ситуацій, вам просто необхідно придбати вуличний ліхтар або як його ще називають садово-парковий світильник GL-05 D Silver. Світильник висотою 1230 мм виготовлений з металу (сплав алюмінію і сталі) і скла, виконаний в класичному стилі. Конструкція цього освітлювального приладу складається з металевої ніжки-стовпа і одного скляного плафона в металевій основі. Для його роботи необхідна всього одна лампа з цоколем Е27, розрахований він для роботи в мережі змінного струму з номінальною напругою 220В. При бажанні або потреби традиційну лампу розжарювання можна замінити енергозберігаючої або світлодіодним. Таким чином, ви зможете заощадити на електроенергії і забути про заміну лампи на багато років.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1230mm
Діаметр 260mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Сріблястий
Колір плафона Безбарвний, Сріблястий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Форма Овальна
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги