0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра стельова E27 60W PB (CR-104C/3)

  • 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  195049
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні / Стиль - Класичний, Прованс / Призначення - Для Передпокою, Для Холу / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Латунь / Тип кріплення - Стельовий гак / Відстань від стелі - Від 300 До 600mm / Гарантія - 12 місяців / смотреть все
Люстру CR-104C/3 з кованими елементами в поєднанні з алебастром важко назвати просто освітлювальним приладом. Майстри зробили дану люстру надзвичайно красивою: вигадлива форма і мінімум декоративних елементів надають їй якийсь ефект старовини. Цей ефект досягається за рахунок кованого каркаса кольору старого золотак і алебастрового плафона жовтуватого кольору. Звичайно, таку люстру використовують для створення світлового фону, тонового забарвлення інтер'єру. Тому в тандемі з нею найкраще використовувати бра, настільну лампу або торшер для створення додаткового освітлення. Алебастр має таку властивість, як напівпрозорість, тому ним часто замінюють скло. Для роботи люстри необхідно три лампочки з цоколем Е14. Найкраще таку люстру вішати в приміщення з високими стелями.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні
Стиль Класичний, Прованс
Призначення Для Передпокою, Для Холу
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Латунь
Тип кріплення Стельовий гак
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Жовтий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Матеріал плафона Штучний камінь
Напруга 220V
Напрямок світла Вгору і в сторони
Серія CR-104
Форма Кругла
Форма колби лампи A80
Форма лампи Грушовидна
Форма плафону Чаша
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 3
Матеріал Метал
Висота 440mm
Діаметр 560mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Показати ще