0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна для холу E14 40W GY (AL-303S/4)

  • 1
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  194079
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні / Тип - Дизайнерські, Підвісні / Стиль - Хай-тек / Призначення - Для Холу / Потужність - 40W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Сірий / Тип кріплення - Стельовий гак / Відстань від стелі - Більше 600mm / смотреть все
Люстра AL-303L/4 має хороші габарити і монтувати таку люстру можна на стелю будь-якої висоти. Процес установки люстри не складе труднощів, адже вона має відносно невелику вагу. Конструкція даної моделі виконана з міцного металу. На ній розташований плафон з алебастру. Джерелами світла в даній люстрі є чотири лампи з цоколем Е14 потужністю 40 Вт. Чотири лампи – це відносно не багато, але все ж рекомендується експлуатувати світлодіодні або енергозберігаючі лампи. Таке рішення скоротить енергоспоживання всієї люстри і виділення тепла в порівнянні з лампочками розжарювання. В інтер'єрі та освітленні цю люстру чудово доповнять настінні світильники з бежевим матовим склом.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні
Тип Дизайнерські, Підвісні
Стиль Хай-тек
Призначення Для Холу
Потужність 40W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Сірий
Тип кріплення Стельовий гак
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Матеріал плафона Штучний камінь
Напруга 220V
Напрямок світла Вгору і в сторони
Серія AL-303
Форма Прямокутна
Форма колби лампи A40, G45, T30
Форма лампи Кукурудза, Куляста, Свічка
Форма плафону Квадрат
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 4
Матеріал Метал
Ширина 500mm
Висота 700mm
Довжина 500mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%