Каталог товарів

Люстра стельова галогенна флористика G4 20W CHR (BCL-107C/16)

  • В наявності: 3
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186455
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні, Кришталеві / Висота - 350mm / Діаметр - 700mm / Кількість джерел світла - 16 / Кількість ріжків - 16 / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Кришталь / Напруга - 220V / смотреть все
Представник сучасних мотивів в інтер'єрі – стельова люстра BCL-107S/16 CHR. Головна особливість даного освітлювального приладу – витонченість і простота в деталях. Завдяки круглій дзеркальній основі, світло буде спрямовуватись виключно вниз, світловіддача від люстри буде максимальною. До основи прикріплені металеві хромовані ріжки, а до них, відповідно, кріплення для лампочок. Лампочок 18, поміщені вони в металеві кульки, які грають роль плафонів. Кульки-плафони мають безліч зазорів, крізь які у включеному стані люстри пробивається світло. Але це ще не все. Щоб надати люстрі ще більшої краси та оригінальності, дизайнери прикрасили її метеликами, на крильця яких прикріпили скляні камінчики чорного кольору. І не тільки на крила, на плафонах теж присутні такі камені. Люстра виглядає казково, незвично і дуже красиво. Повісити її можна як у вітальню, так і в дитячу кімнату. Для роботи люстри необхідно використовувати галогенні капсульні лампи, які будуть створювати м'яке, приємне для сприйняття світло, не перевантажуючи при цьому простір. У даній люстрі можна замінити галогенні лампи на світлодіодні, при цьому ви зможете економити електроенергію і забути про заміну джерела світла на багато років. При заміні галогенної лампи на світлодіодну слід пам'ятати: LED лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80; температура кольорів має бути на рівні 2700-6500К; потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижча за потужність галогенної лампи, яку потрібно замінити; якщо в маркуванні галогенної лампи зазначено робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В, якщо 220 В, то і на лід – 220 В. Купити відповідні світлодіодні лампи можна у нас в магазині або на сайті.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні, Кришталеві
Висота 350mm
Діаметр 700mm
Кількість джерел світла 16
Кількість ріжків 16
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Потужність 20W
Призначення Для Вітальні, Для Натяжної стелі, Для Спальні, Для Холу
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Колір плафона Хром, Чорний
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Флористика
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Квітка
Цоколь G4
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Б

Має дуже ефективний та гарний стиль. Виглядає краще ніж на фото.

Відповісти

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги