0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна для холу E14 40W G (BCL-247S/32)

  • 3
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  186308
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Кришталеві / Стиль - Палацовий / Призначення - Для Холу / Потужність - 40W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Золотистий / Тип кріплення - Стельовий гак / Відстань від стелі - Більше 600mm / Гарантія - 12 місяців / смотреть все
Надзвичайно красива люстра BCL-247S/32 E14 виконана в класичному стилі, наповнена шиком і шармом. Виготовлення люстр в класичному стилі почалося ще в XVI столітті, коли при оформленні залів будинків і палаців все частіше починають використовувати елементи розкоші. Як матеріал для виготовлення люстри, майстри використовували штучний кришталь. Кришталева люстра володіє блиском, мелодійним дзвоном, відбиває світло. Конструкція люстри складається з трьох секцій різних розмірів, декорованих безліччю кришталевих камінців. Для роботи люстри необхідні тридцять дві лампочки з цоколем Е14 потужністю 40 Вт кожна. Люстра в класичному стилі не втратить своєї актуальності і через багато років, вона буде гарною прикрасою будь-якого інтер'єру.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Кришталеві
Стиль Палацовий
Призначення Для Холу
Потужність 40W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Золотистий
Тип кріплення Стельовий гак
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 600W
Матеріал плафона Кришталь
Напруга 220V
Напрямок світла В усіх напрямках
Серія BCL-247
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Каскад
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 32
Матеріал Метал
Висота 1500mm
Діаметр 1000mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%