Каталог товарів

Світлодіодна стрічка негерметична теплий відтінок 12V 4.8W 3528 WH PCB IP20 1m (BY-022/60)

  • В наявності: 47
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  185128
Основні Характеристики: Кількість світлодіодів - 60 / Характеристики товара: Індекс передачі кольору - >80Ra / Відтінок (колір) світіння - Теплий (2700-3500К) / Вид - Світлодіодні / Висота - 2mm / Довжина - 1000mm / Матеріал - Пластик / Напруга - 12V / Потужність - 4.8W / Тип світлодіода - SMD 3528 / смотреть все

Світлодіодна стрічка BY-022/60 50м LEDx1m 3528 WW WHITE PCB 1m – гнучка стрічка теплого білого світіння, подібному світінню лампи розжарювання. Використовують її для підсвічування меблів, прихованого, додаткового підсвічування, для підсвічування різноманітних дизайнерських елементів в інтер'єрі, робочої зони на кухні, картин, вітрин, вивісок, підсвітлення об'єктів. Світлодіодна стрічка випускається бобіною, продається в будь-якій кількості кратній 1м. Довжина даної стрічки становить 50 м. Ціна вказана за 1 метр виробу. Для установки стрічки необхідний трансформатор. Стрічка обладнана світлодіодами типу SMD 3528 потужністю 4,8 Вт. Світловий потік становить 300 лм. Світлодіоди споживають набагато менше електроенергії, вони мають високий коефіцієнт світловіддачі. При однаковій споживаній потужності світлодіод здатний дати світловий потік, який можна порівняти з світлом від семи-десяти ламп розжарювання. Вони не містять ртуть та фосфор, які згубно впливають на екологію і здоров'я людини, не випромінюють ультрафіолетові і інфрачервоні промені. За допомогою даної світлодіодної стрічки ви зможете забути про нескінченну економії електроенергії, яка вже встигла вам набриднути. Стрічка розрахована для роботи в мережі змінного струму з номінальною напругою 12 В. Дана світлодіодна стрічка не має вологозахисного покриття. Тому її можна використовувати для підсвічування в домашніх умовах або в місцях, де відсутня можливість намокання стрічки.

Світлодіодна стрічка BY-022/60 50м LEDx1m 3528 WW WHITE PCB поставляється в бобіні довжиною 50 м, її вартість вказана за 1 метр, тому перед покупкою уточнюйте вартість необхідного метражу у менеджера.

Світлодіодні стрічки, як і будь-які електроприлади, бояться перегріву. Для їх охолодження рекомендується використовувати алюмінієві профілі. Вони відводять тепло та транспортують його назовні. Це значно збільшує термін роботи світлодіодних стрічок.

Детальніше про LED стрічки таи їх підключення ви можете прочитати в нашій статті та подивитись у відеоогляді

УВАГА! У разі несправності або проблем з продукцією 12-24V, ми з радістю надамо вам гарантійне обслуговування. Однак це можливо ТІЛЬКИ за умови використання повноцінних комплектів, які придбані в мережі магазинів Брілле.
Це пов'язано з тим, що лампочки та трансформатори (блоки живлення) 12-24V одного виробника розроблені з урахуванням технічних параметрів та особливостей один одного, що забезпечує їхню сумісність та оптимальне функціонування. Використання несумісних або неякісних трансформаторів може призвести до нестабільного живлення лампочок та світильників, їх неправильного функціонування та подальшої поломки.

Для того, щоб світлодіодні стрічки 12 В працювали автономно, їх можна підключити до 12-вольтового акумулятора або батарейок. Більш детальну інформацію про процес підключення можна знайти у статті нашого Блогу.

Основні Характеристики
Кількість світлодіодів 60
Характеристики товара
Індекс передачі кольору >80Ra
Відтінок (колір) світіння Теплий (2700-3500К)
Вид Світлодіодні
Висота 2mm
Довжина 1000mm
Матеріал Пластик
Напруга 12V
Потужність 4.8W
Тип світлодіода SMD 3528
Додаткові характеристики
Група товарів Світлодіодна стрічка
Кут розсіювання 120°
Світловий потік (люмен) 300lm
Ступінь захисту оболонки IP20
Ширина 8mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Аналоги