Каталог товарів

Люстра підвісна у спальню E27 60W WH (KL-205S/1)

  • В наявності: 8
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  181530
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 900mm / Діаметр - 500mm / Кількість джерел світла - 1 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Пластик / Напруга - 220V / смотреть все
Люстри і світильники з пластику сьогодні нічим не поступаються люстрам і світильникам зі скла або текстилю. Пластмасовий світ нині в моді, він по праву займає своє місце під сонцем. Люстра KL-205S/1 WH виготовлена ​​з пластику. Цей матеріал можна забарвити в будь-який колір, що дозволяє підібрати люстру під будь-який колір стін або меблів. Дана люстра білого кольору, має досить незвичну форму. Вона буде відмінно поєднуватися зі світлими стінами, легкими фіранками і скляним столом. Інтер'єр кімнати буде виглядати цілісно і гармонійно. Для роботи люстри необхідна одна лампочка з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Якщо стеля вашої кімнати невисока, а вам так хочеться повісити таку повітряну люстру, тоді ви можете самостійно відрегулювати її висоту за допомогою металевого троса. Але при цьому потрібно пам'ятати, що чим довше трос, тим люстра буде виглядати гарніше.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 900mm
Діаметр 500mm
Кількість джерел світла 1
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Пластик
Напруга 220V
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Білий
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Скандинавський
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма колби лампи C35-T, C37
Форма лампи Свічка, Свічка на вітрі
Форма плафону Куля
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Супутні товари

Аналоги