0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна у спальню E27 60W WH (KL-205S/1)

  • 28
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  181523
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні / Стиль - Скандинавський / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Білий / Тип кріплення - Стельовий гак / Відстань від стелі - Більше 600mm / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / смотреть все

Люстри і світильники з пластику сьогодні нічим не поступаються люстрам і світильникам зі скла або текстилю. Пластмасовий світ нині в моді, він по праву займає своє місце під сонцем. Люстра KL-205S/1 RED виготовлена ​​з пластику. Цей матеріал можна забарвити в будь-який колір, що дозволяє підібрати люстру під будь-який колір стін, або меблів. Дана люстра червоного кольору, має досить незвичну форму. Вона буде відмінно поєднуватися з червоними подушками або диваном такого ж кольору. Інтер'єр кімнати буде виглядати цілісно і гармонійно. Для роботи люстри необхідна одна лампочка з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Якщо стеля вашої кімнати невисока, а вам так хочеться повісити таку яскраву і оригінальну люстру, тоді ви можете самостійно відрегулювати її висоту за допомогою металевого троса. Але при цьому потрібно пам'ятати, що чим довше трос, тим люстра буде виглядати гарніше.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні
Стиль Скандинавський
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Білий
Тип кріплення Стельовий гак
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Червоний
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Пластик
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія KL-205
Форма Кругла
Форма колби лампи C35-T, C37
Форма лампи Свічка, Свічка на вітрі
Форма плафону Куля
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Висота 1000mm
Діаметр 500mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%