0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра стельова галогенна G4 20W Mix (BR-01184C/16)

  • 2
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  178228
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Галогенні / Стиль - Сучасний / Призначення - Для Вітальні, Для Натяжної стелі, Для Спальні, Для Холу / Потужність - 20W / Тип лампи - Галогенна, Світлодіодна / Колір - Різнобарвний / Тип кріплення - Монтажна планка / Відстань від стелі - Від 300 До 600mm / Гарантія - 12 місяців / смотреть все
Люстра у сучасному стилі BR-01 184/16, вона виблискує і переливається райдужними відблисками навіть вдень! Ефект світіння створюють металева дзеркальна основа і безліч декоративних скляних елементів, якими декорована люстра. Якщо кімната, в якій ви повісите цей освітлювальний прилад, матиме багато вікон, крізь які зможе пробиватися сонячне проміння, то вдень буде важко зрозуміти включена вона чи ні. Дзеркальна кругла основа, яка і являє собою каркас люстри, відображає світло вниз, тому світловіддача від люстри буде максимальною. Додатково вона прикрашена і металевими елементами у формі листя і стебел золотистого кольору. Для роботи люстри необхідно придбати 16 ламп з цоколем G4 потужністю 20 Вт. Її можна повісити у вітальні, спальні, вона відмінно підійде для приміщень, виконаних у сучасному стилі.

Як замінити галогенову лампу на світлодіодну

У даній люстрі можна замінити галогенні лампи на світлодіодні, при цьому ви зможете економити електроенергію і забути про заміну джерела світла на багато років.
При заміні галогенної лампи на світлодіодну слід пам'ятати:
– LED лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80 (Ra>80);
– колірна температура – на рівні 2700-6500К;
– потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижче потужності галогенної лампи, яку потрібно замінити;
– якщо в маркуванні галогенної лампи вказано робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В, якщо 220 В, то і на LED – 220 В. < br /> Купити відповідні світлодіодні лампи можна у нас в магазині або на сайті.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Галогенні
Стиль Сучасний
Призначення Для Вітальні, Для Натяжної стелі, Для Спальні, Для Холу
Потужність 20W
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Колір Різнобарвний
Тип кріплення Монтажна планка
Відстань від стелі Від 300 До 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія BR-01184
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Без плафону
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь G4
Кількість джерел світла 16
Матеріал Метал, Скло
Висота 400mm
Діаметр 650mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%