0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра стельова галогенна G4 10W CH (BR-01 108C/12)

  • 3
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  177960
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Галогенні / Тип - Дизайнерські, Стельові / Стиль - Хай-тек / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу / Потужність - 10W / Тип лампи - Галогенна, Світлодіодна / Колір - Хром / Тип кріплення - Стельовий гак / Відстань від стелі - Більше 600mm / смотреть все
Сучасні інтер'єри, в яких переважають мінімум предметів меблів і максимум місця для польоту фантазії, мають на увазі використання відповідних освітлювальних приладів. Люстра-подвес BR-01 108/12 буде відмінним доповненням до інтер'єру в стилі техно, hi-tech, мінімалізм. Вона виготовлена ​​виключно з металу. Завдяки властивостям металу, виробів з нього можна надати будь-яку форму, тому дана люстра та й вабить до себе погляд. Оригінальна форма виділяє її серед інших освітлювальних приладів. Люстра розрахована на 12 галогенних капсульних ламп з цоколем G4 потужністю 10 Вт. Ці маленькі лампочки випромінюють м'який, приємний для сприйняття світло. Люстра невеликого розміру, не займе багато місця і не обтяжить зовнішній вигляд кімнати. При заміні галогенної лампи на світлодіодну слід пам'ятати: лід лампа повинна мати індекс передачі кольору не нижче 80; колірна температура на рівні 2700-6500К; потужність нової світлодіодної лампи може бути в 5 разів нижча за потужність галогенною лампи, яку потрібно замінити; якщо в маркуванні галогенною лампи зазначено робочу напругу 12 В, то в маркуванні LED лампи повинно бути теж 12 В, якщо 220 В, то і на лід – 220 В. Купити відповідні світлодіодні лампи можна у нас в магазині або на сайті.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Галогенні
Тип Дизайнерські, Стельові
Стиль Хай-тек
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Потужність 10W
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Колір Хром
Тип кріплення Стельовий гак
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Матеріал плафона Метал
Напруга 220V
Напрямок світла В усіх напрямках
Серія BR-01 108
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Без плафону
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь G4
Кількість джерел світла 12
Матеріал Метал
Висота 920mm
Діаметр 180mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%