0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна класична E14 60W BR (BR-193S/5)

  • 4
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  177379
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні / Тип - Підвісні / Стиль - Класичний / Призначення - Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Коричневий / Тип кріплення - Стельовий гак / Відстань від стелі - Більше 600mm / смотреть все
Модель BR-193S/5 люстри підвісної – відмінний вибір для освітлення великих кімнат або спалень. У висоту даний товар 950 мм, діаметр люстри 520 мм. Ширина люстри від 40 до 60 см. Придбання люстри це складний процес, але його для вас зможе полегшити ТМ Brille. Потужність – 60 Вт. Така люстра відмінно підійде для будь-якої кімнати, але найактуальнішими будуть для холу, для кухні. Відмінно впишеться в стиль кімнати ковані. Форма – коло.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні
Тип Підвісні
Стиль Класичний
Призначення Для Вітальні, Для Спальні, Для Холу
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Коричневий
Тип кріплення Стельовий гак
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків 5
Колір плафона Жовтий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність від 300W до 600W
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Напрямок світла Вгору
Серія BR-193
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Квітка
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 5
Матеріал Метал
Висота 950mm
Діаметр 520mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%