0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Бра Тіффані настінне накладне BL-606W/1

  • 68
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  172351
Характеристики товара: Група товарів - Настінний світильник / Стиль - Тіффані / Призначення - Для Холу / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Білий / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Лампа в комплекті - Ні / Матеріал плафона - Скло / смотреть все
Бра Тіффані настінне накладне BL-606W/1 можна повісити у вітальні, передпокої, спальні, добре воно буде виглядати біля дзеркала, картин в масивних дерев'яних рамах, декорованих різьбленими візерунками. А найкраще встановлювати кілька таких бра на стіні, так дизайн інтер'єру буде виглядати закінченим і вишуканим. Бра виготовлене з металу і скла за спеціальною вітражною технологією. Скельця обгортають в мідну стрічку і спаюють між собою. Для роботи необхідно використовувати одну лампочку з цоколем Е14. Це може бути як традиційна лампочка розжарювання, так і енергозберігаюча або світлодіодна. Вмикати й вимикати освітлювальний прилад необхідно за допомогою настінного клавішного вимикача.
Характеристики товара
Група товарів Настінний світильник
Стиль Тіффані
Призначення Для Холу
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Білий
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Лампа в комплекті Ні
Матеріал плафона Скло
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла Вгору і в сторони
Серія BL-606
Форма Конусна
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 1
Матеріал Скло
Ширина 320mm
Висота 160mm
Довжина 170mm
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
В

Бра смотрятся эффектно, взяли парочку для гостинной. Брали через интернет. Упаковали на высшем уровне, все целое. В этот раз затянули с доставкой, но не кретично. За бра, за такую красоту ставим пятерочку!

Відповісти