Каталог товарів

Люстра підвісна галогенна у спальню G4 20W CH (BR-01 135S/1)

  • В наявності: 3
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  172265
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 1000mm / Діаметр - 100mm / Кількість джерел світла - 1 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Скло / Напруга - 220V / смотреть все
Ось чим, а шаблонністю люстра від ТМ Brille BR-01 135/1 не страждає. Ще б пак, адже її конструкція позбавлена ​​звичних ріжків, плафонів в формі бутонів різних там квітів, кульок, в її дизайні немає шикарних підвісок з гранованим камінням і блискучими стразами. Але, це не позбавляє її права називатися оригінальною, неординарною і яскравою. Відкиньте всі сформовані раніше стереотипи і повісьте таку люстру у себе вдома, проявіть власне «я»! Що стосується конструкції люстри, то вона складається з одного скляного плафона в формі циліндра, підвішеного до металевої круглої основи за допомогою троса. До речі, за допомогою цього ж троса ви зможете самостійно регулювати висоту підвісу. Для роботи люстри необхідно використовувати лише одну лампочку з цоколем G4 потужністю 20 Вт. Що стосується місця розташування люстри, то повісити її ви зможете в будь-якій кімнаті вашого будинку, все залежить від вашої фантазії і дизайну інших елементів інтер'єру.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 1000mm
Діаметр 100mm
Кількість джерел світла 1
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Скло
Напруга 220V
Потужність 20W
Призначення Для Бару, Для Вітальні, Для Спальні
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Хром
Колір плафона Безбарвний
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Мінімалізм, Хай-тек
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна
Форма плафону Циліндр
Цоколь G4
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Супутні товари

Аналоги