0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна техно E27 60W SL (VDL-10S/3)

  • 38
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  154097
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Стиль - Техно / Призначення - Для Бару, Для Кухні / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Сріблястий / Тип кріплення - Стельовий гак / Відстань від стелі - Більше 600mm / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / смотреть все

Якщо вам вже встигли набриднути величезні люстри з безліччю підвісок і ланцюжків, які займають півкімнати, а ви так хочете більшого простору, який дарує відчуття легкості і невагомості, тоді підвісний світильник VDL-10-03F SILVER саме те, що ви шукаєте. Виготовлений світильник з металу. Світильник має три металевих плафона. Плафони оснащені поворотним механізмом, що дозволяє регулювати кут нахилу. Наявність трьох плафонів дозволяє освітити всі куточки кімнати, що не зможе вас не потішити. Для роботи підвісного світильника необхідно три лампочки з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Такий чудовий світильник подарує вашій кімнаті океан приємного для сприйняття світла.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Стиль Техно
Призначення Для Бару, Для Кухні
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Сріблястий
Тип кріплення Стельовий гак
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків Немає
Колір плафона Сріблястий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Матеріал плафона Метал
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз
Серія VDL-10
Форма Овальна
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Параболоїд
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 3
Матеріал Метал
Ширина 160mm
Висота 830mm
Довжина 460mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%