0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Вуличний ліхтар садово-парковий наземний 60W E27 IP33 S BK3 (PL-08)

  • 4
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142041
Характеристики товара: Група товарів - Садовий ліхтар / Тип - Ліхтарні стовпчики 70см / Стиль - Сучасний / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Потужність - 60W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Чорний / Гарантія - 12 місяців / Змінне джерело світла - Так / Лампа в комплекті - Ні / смотреть все

Низький ліхтар PL-08 S BK3 – відмінне рішення для підсвічування клумб, стежок в саду, штучних водойм, автомобільних стоянок, тротуарів. Встановивши такого типу світильники один за одним, ви зможете підкреслити основну лінію ландшафтного дизайну. Надзвичайно красива гра світла і тіні дозволить відтворити особливу камерну атмосферу на приватній присадибній ділянці або в міському парку. Ліхтарик виготовлений з металу, забарвлений в чорний колір. Випромінює м'яке, злегка приглушене світло. Для роботи необхідно використовувати одну лампочку з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Світильник захищений від проникнення всередину корпусу води і пилу, тому можете сміливо встановлювати його на відкритих ділянках. У будь-яку погоду і в будь-яку пору року якісне освітлення ландшафту забезпечено!

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Характеристики товара
Група товарів Садовий ліхтар
Тип Ліхтарні стовпчики 70см
Стиль Сучасний
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Потужність 60W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Чорний
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напруга 220V
Напрямок світла В сторони
Серія PL-08
Форма Циліндрична
Ступінь захисту оболонки IP33
Габарити
Цоколь E27
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал, Пластик
Висота 500mm
Діаметр 180mm
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
М

Гарний ліхтар, нічого зайвого. Рекомендую.

Відповісти