Каталог товарів

Вуличний ліхтар садово-парковий E27 IP33 D (GL-11)

  • В наявності: 357
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  142036
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1000mm / Діаметр - 250mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Пластик / Напруга - 220V / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Додаткові характеристики: Група товарів - Садовий ліхтар / смотреть все

Вуличний ліхтар садово-парковий GL-11 D призначений для декоративного освітлення заміського будинку, дачі, вулиці, парку, скверу в темний час доби, він забезпечує комфортні і безпечні умови перебування на відкритій території. Світильник виготовлений з металу і пластику, складається з ніжки-стовпа і одного плафона з прозорими пластиковими стінками. Для роботи необхідно використовувати лише одну лампочку з цоколем Е27 потужністю 60 Вт. Світильники такого типу будуть виглядати виграшно і витончено, якщо їх встановити один за одним вздовж доріжок в саду, підкресливши основну лінію ландшафту. За допомогою даного освітлювального приладу можна відтворити чарівну гру світла і тіні.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1000mm
Діаметр 250mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Пластик
Напруга 220V
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Чорний
Колір плафона Безбарвний, Чорний
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Форма Конусна
Цоколь E27
Оцінка: 5 з 5
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
А

Добротний ліхтар, нічого зайвого. Упакований добре, швидка доставка. Окрема подяка менеджерам за ввічливість та швидкість!

Відповісти

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги