Каталог товарів

Класичний ліхтар садово-паркови GL-55 BH IP44

  • В наявності: 119
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141455
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 550mm / Довжина - 170mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Парку, Для Саду / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / смотреть все

Вуличні ліхтарі – це незамінна складова садово-паркового інтер'єру, вони створюють відчуття інтимності і приватності в вашому саду. Ліхтар GL-55 BH виконаний в класичному стилі. Він буде чудовою прикрасою вашого дворика, в ньому гармонійно поєднуються скло і метал, що переносить нас в романтичне минуле, змушує відчути комфорт і затишок. Світильник сімейства GL-55 відрізняється своєрідною ніжністю і ексклюзивністю. Плафон прикрашений орнаментами, плавними переходами і лініями. Його прозоре скло добре пропускає світло, світловіддача від світильника буде максимальною. Даний освітлювальний прилад буде ідеальним рішенням при висвітленні ландшафтних, житлових зон, архітектурних пам'яток.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 550mm
Довжина 170mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Парку, Для Саду
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Коричневий
Колір плафона Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В сторони
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP44
Тип Ліхтарні стовпчики 70см
Форма Асиметрична
Цоколь E27
Ширина 170mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги