Каталог товарів

Класичний ліхтар садово-паркови GL-04 DL (DS) AC IP33

  • В наявності: 171
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  141101
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 1300mm / Діаметр - 230mm / Кількість джерел світла - 1 / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Пластик / Напруга - 220V / Потужність - 60W / Призначення - Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / смотреть все

Ми зустрічаємо своїх гостей біля хвіртки і проводжаємо їх до дому. Часто вони приходять увечері, після роботи, щоб в приємній компанії повечеряти, випити ароматного чаю. Процес зустрічі гостей може стати ще приємніше, якщо стежку від хвіртки до будинку освітити різними вуличними світильниками. Та не тільки стежку. Сад, дитячий майданчик у дворі, клумби потребують освітлення в темний час доби. Ми пропонуємо вам обзавестися чудовим вуличним світильником GL-04 DL (DS) AC. Він компактний, стриманий, майже непомітний на тлі дизайну ландшафту. Його висота становить 1300 мм. Конструкція світильника складається з пластикового матового плафона в формі кулі, поміщеного в металеву основу. Світильник позбавлений надлишку декоративних елементів, виглядає лаконічно і просто, але це не заважає йому виконувати роль не тільки головного джерела світла, але і красивого декоративного елемента. Для його роботи необхідна всього одна лампа з цоколем Е27, розрахований світильник для роботи в мережі змінного струму з номінальною напругою 220 В.

Радимо звернути увагу на місце встановлення світильника, оскільки постійний полив або застосування хімічних добрив може спричинити корозію корпусу та призвести до пошкодження світильника, внаслідок чого є ризик виникнення несправності, втрати функціональності та виходу з ладу електронних компонентів. У разі встановлення світильника в місцях з постійним поливом та застосуванням хімічних добрив магазин не несе відповідальності за можливі пошкодження та не здійснює гарантійне обслуговування.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 1300mm
Діаметр 230mm
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Пластик
Напруга 220V
Потужність 60W
Призначення Для Дачі, Для Доріжок, Для Парку
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Садовий ліхтар
Колір Коричневий
Колір плафона Білий, Коричневий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла В усіх напрямках
Стиль Класичний
Ступінь захисту оболонки IP33
Тип Ліхтарні стовпчики 140см
Форма Кругла
Цоколь E27
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Супутні товари

Аналоги