Каталог товарів

Світильник люмінесцентний лінійний BS-02/18R FORA

  • В наявності: 1239
  • Виробник:  FORA
  • Модель:  111181
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Люмінесцентні / Висота - 40mm / Довжина - 635mm / Кількість джерел світла - 1 / Клас захисту - II / Напруга - 220V / Потужність - 18W / Призначення - Для Офісу / Тип лампи - Люмінесцентна, Світлодіодна / смотреть все

Накладний люмінесцентний світильник розрахований на одну люмінесцентну лінійну лампу з цоколем G13 і потужністю 18W. Її довжина складає 600 мм, а діаметр 30 мм. Корпус світильника виготовлений з литого алюмінію та пофарбований у білий колір. Захисно-декоративні грати є ще й відбивачем світла. Зазвичай такі вироби монтують на стіну або стелю. Найчастіше вони використовуються для освітлення торгових залів, офісів, складів і різноманітних технічних приміщень. Їх світло не таке яскраве, як від лампочок розжарювання, але це компенсується за рахунок більшої поверхн випромінювання. Світло від люмінесцентних ламп схоже на денне, воно дозволяє так само добре розрізняти кольори. Під час роботи лампа не гріється. Безперечною перевагою є те, що можна вибрати відтінок лампи: в залежності від типу люмінофора є різні відтінки: від холодних синюватих і білих до теплих жовтих. Використання світильників з люмінесцентними лампами дозволяє економити електроенергію, адже при одній і тій же світловіддачі, вони споживають в 4-5 разів менше енергії, ніж лампочки розжарювання. Термін служби люмінесцентної лампи становить 18 000 годин.

Якщо ви хочете використовувати люмінесцентний світильник під світлодіодні лампи T8, для цього необхідно видалити з нього пусково-регулюючу апаратуру (стартер, баласт/дросель) та під’єднати провід - нуль та фазу з обох кінців виробу. Щоб монтаж мав акуратний вигляд, радимо скористатись клемною колодкою типу Wago.

Щоб переробити світильник під LED-лампи рекомендуємо замовити послугу електрика. Так ви буде впевнені в належній працездатності виробу та збережете гарантію!

Детальну інформацію по заміні люмінесцентних лапм на світлодіодні можна дізнатись з статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Люмінесцентні
Висота 40mm
Довжина 635mm
Кількість джерел світла 1
Клас захисту II
Напруга 220V
Потужність 18W
Призначення Для Офісу
Тип лампи Люмінесцентна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Лінійний світильник
Колір Білий
Лампа в комплекті Ні
Монтаж Накладний
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Економ, Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP20
Форма Прямокутна
Цоколь G13
Ширина 105mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Аналоги