Каталог товарів

Люстра підвісна галогенна G10q 40W WH (BL-074S/1)

  • В наявності: 7
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  181502
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 900mm / Діаметр - 300mm / Кількість джерел світла - 1 / Клас захисту - I / Матеріал плафона - Метал / Напруга - 220V / Потужність - 40W / Призначення - Для Бару, Для Кухні / смотреть все
На кухні розмови найприємніші, а чаювання найтепліше. Тут завжди панує комфорт і гармонія. А для того, щоб обстановка була ще кращою, для освітлення кухні варто використовувати люстру-підвіс BL-074S/140 WH. Виконана вона у стилі модерн, її дизайн позбавлений декоративних елементів. Вона виглядає просто і невимушено. Матеріалом для виготовлення люстри послужив метал і пластик. Конструкція люстри складається всього з одного плафона, який прикріплений до стелі за допомогою металевого троса. Забарвлена ​​вона в білий колір, для її роботи необхідна одна люмінесцентна кільцева лампа з цоколем G10q потужністю 55 Вт. Люстра забезпечить кімнату розсіяним світлом, яке не буде дратувати очі і викликати втому. До того ж, вона не вимагає особливого догляду.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 900mm
Діаметр 300mm
Кількість джерел світла 1
Клас захисту I
Матеріал плафона Метал
Напруга 220V
Потужність 40W
Призначення Для Бару, Для Кухні
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Люстра
Колір Білий
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз
Стиль Лофт
Ступінь захисту оболонки IP20
Форма Кругла
Форма колби лампи LTE
Форма лампи Кільцева
Форма плафону Півсфера
Цоколь G10q
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Аналоги