Каталог товарів

Люстра підвісна в спальню G10q 55W WH (BL-073S/1)

  • 14
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  181498
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Декоративні / Висота - 1000mm / Діаметр - 600mm / Кількість джерел світла - 1 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Пластик / Напруга - 220V / смотреть все
На кухні розмови найприємніші, а чаювання найтепліше. Тут завжди панує комфорт і гармонія. А для того, щоб обстановка була ще кращою, для освітлення кухні варто використовувати люстру-підвіс BL-073S/155 WH. Виконана вона у стилі модерн, її дизайн позбавлений декоративних елементів. Вона виглядає просто і невимушено. Матеріалом для виготовлення люстри послужив метал і пластик. Конструкція люстри складається всього з одного плафона, який прикріплений до стелі за допомогою металевого троса. Забарвлена ​​вона в білий колір, для її роботи необхідна одна люмінесцентна кільцева лампа з цоколем G10q потужністю 55 Вт. Люстра забезпечить кімнату розсіяним світлом, яке не буде дратувати очі і викликати втому. До того ж, вона не вимагає особливого догляду.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Декоративні
Висота 1000mm
Діаметр 600mm
Кількість джерел світла 1
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Пластик
Напруга 220V
Потужність 55W
Призначення Для Бару, Для Вітальні, Для Кухні, Для Спальні
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Білий
Колір плафона Білий
Лампа в комплекті Ні
Напрямок світла Вниз
Стиль Лофт
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма колби лампи LTE
Форма лампи Кільцева
Форма плафону Півсфера
Цоколь G10q
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Аналоги