Каталог товарів

Люстра підвісна галогенна G9 20W PN (BR-01 359S/5)

  • В наявності: 229
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  177870
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Вид - Галогенні / Висота - 750mm / Діаметр - 400mm / Кількість джерел світла - 5 / Кількість ріжків - Немає / Клас захисту - I / Матеріал - Метал / Матеріал плафона - Метал, Скло / Напруга - 220V / смотреть все
Океан м'якого світла, море приємних емоцій, відчуття легкості і невагомості – все це вам подарує оригінальна люстра-підвіс BR-01 359/5. Тільки уявіть собі, як ви здорово зможете здивувати ваших близьких і гостей, якщо люстра виявиться на стелі однієї з кімнат у вашому будинку. А все це тому, що вона має сучасний дизайн: відсутність химерних форм, хитромудрих ліній, додаткових елементів декору, все гранично просто і в той же час вишукано. Всього один великий плафон і металевий трос. Для виготовлення люстри майстри виграшно поєднали два матеріали: скло і метал. Світло в люстрі спрямоване вгору, висоту люстри можна регулювати самостійно за допомогою того ж металевого троса, до якого прикріплений плафон. Для роботи люстри-підвісу необхідно 5 лампочок з цоколем G9 потужністю 20 Вт. На чолі з даною люстрою ви зможете придумати найбільш непередбачуваний дизайн.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Вид Галогенні
Висота 750mm
Діаметр 400mm
Кількість джерел світла 5
Кількість ріжків Немає
Клас захисту I
Матеріал Метал
Матеріал плафона Метал, Скло
Напруга 220V
Потужність 20W
Призначення Для Бару, Для Кухні, Для Спальні
Тип лампи Галогенна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Відстань від стелі Більше 600mm
Група товарів Люстра
Колір Нікель
Колір плафона Білий, Нікель
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Мінімалізм
Ступінь захисту оболонки IP20
Тип кріплення Стельовий гак
Форма Кругла
Форма лампи Капсульна, Кукурудза, Спіральна
Форма плафону Чаша
Цоколь G9
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Аналоги