Каталог товарів

Світильник балка лінійний офісний накладний BS-02/2x18

  • В наявності: 639
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  111254
Основні Характеристики: Змінне джерело світла - Так / Характеристики товара: Висота - 50mm / Довжина - 630mm / Кількість джерел світла - 2 / Клас захисту - II / Матеріал - Метал, Пластик / Напруга - 220V / Потужність - 36W / Призначення - Для Офісу / Тип лампи - Люмінесцентна, Світлодіодна / смотреть все

Накладний світильник на дві люмінесцентні лінійні лампи. Корпус світильника виготовлений з литого алюмінію, пофарбований у білий колір. Захисний екран виконаний з напівпрозорого пластику. Найчастіше такі світильники монтуються на стіну або стелю. Зазвичай вони використовуються для освітлення торгових залів, офісів, складів і різноманітних технічних приміщень. Їх світло не таке яскраве, як від лампочок розжарювання, але це компенсується за рахунок більшої поверхні випромінювання. Світло від люмінесцентних ламп схоже на денне і дозволяє так само добре розрізняти кольори. Під час роботи лампа не гріється. Безперечною перевагою є те, що можна вибрати відтінок лампи. В залежності від використаного люмінофора відтінки бувають від холодних синюватих і білих до теплих жовтих. Використання світильників з люмінесцентними лампами дозволяє економити електроенергію, адже при одній і тій же світловіддачі, вони споживають в 4-5 разів менше енергії, ніж лампочки розжарювання. Термін служби люмінесцентної лампи – до 18 000 годин.

Якщо ви хочете використовувати люмінесцентний світильник під світлодіодні лампи T8, для цього необхідно видалити з нього пусково-регулюючу апаратуру (стартер, баласт/дросель) та під’єднати провід - нуль та фазу з обох кінців виробу. Щоб монтаж мав акуратний вигляд, радимо скористатись клемною колодкою типу Wago.

Щоб переробити світильник під LED-лампи рекомендуємо замовити послугу електрика. Так ви буде впевнені в належній працездатності виробу та збережете гарантію!

Детальну інформацію по заміні люмінесцентних лапм на світлодіодні можна дізнатись з статті.

Основні Характеристики
Змінне джерело світла Так
Характеристики товара
Висота 50mm
Довжина 630mm
Кількість джерел світла 2
Клас захисту II
Матеріал Метал, Пластик
Напруга 220V
Потужність 36W
Призначення Для Офісу
Тип лампи Люмінесцентна, Світлодіодна
Додаткові характеристики
Група товарів Лінійний світильник
Колір Білий
Лампа в комплекті Ні
Максимальна потужність до 300W
Монтаж Накладний
Напрямок світла Вниз і в сторони
Стиль Економ, Сучасний
Ступінь захисту оболонки IP20
Форма Прямокутна
Цоколь G13
Ширина 150mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Дивіться також

Серія

Аналоги