0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Люстра підвісна флористика E14 40W WH (BKL-192S/1)

  • 19
  • Виробник:  Brille
  • Модель:  180560
Характеристики товара: Група товарів - Люстра / Вид - Декоративні / Стиль - Прованс, Флористика / Призначення - Для Бару, Для Вітальні, Для Спальні / Потужність - 40W / Тип лампи - Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна / Колір - Білий, Рожевий / Тип кріплення - Стельовий гак / Відстань від стелі - Більше 600mm / Гарантія - 12 місяців / смотреть все
Якщо ви надаєте перевагу квітковим мотивам у дизайні вашого будинку, то без люстри BKL-192S/1, виконаної в стилі флористика, вам не обійтися. з цією люстрою будинок буде виглядати свіжо і оригінально. Квіткові мотиви додадуть йому яскравості і легкості в будь-яку пору року. Люстра являє собою рослинну композицію з невеликими скляними квітковими бутонами рожевого кольору. Додатково люстра прикрашена скляними підвісками. Квітковий мотив доповнюють декоративні металеві елементи у вигляді квіткових стебел білого кольору. У дизайні люстри немає точних рівних ліній, все виглядає досить натурально. Для роботи люстри необхідно використовувати лише одну ламу з цоколем Е14 потужністю 40 Вт.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Більше асортименту – в категорії Люстри, інші світильники – в розділі Освітлення, лампочки тут. Купити товар ви можете як на сайті, так і в магазинах Києва та інших міст України. На всю продукцію діє гарантія. Поради про те, як вибрати люстру читайте в статті.

Висота освітлювальних приладів з легкістю регулюється, її можна змінити піднявши чи опустивши ланцюг, мотузку або трос. Таким чином люстра буде висіти на більшій, або меншій висоті в залежності від ваших уподобань.

Характеристики товара
Група товарів Люстра
Вид Декоративні
Стиль Прованс, Флористика
Призначення Для Бару, Для Вітальні, Для Спальні
Потужність 40W
Тип лампи Енергозберігаюча, Розжарювання, Світлодіодна
Колір Білий, Рожевий
Тип кріплення Стельовий гак
Відстань від стелі Більше 600mm
Гарантія 12 місяців
Змінне джерело світла Так
Кількість ріжків 1
Лампа в комплекті Ні
Напруга 220V
Напрямок світла Вниз і в сторони
Серія BKL-192
Форма Кругла
Форма колби лампи A40, C37, G45
Форма лампи Грушовидна, Куляста, Свічка
Форма плафону Фігурна
Ступінь захисту оболонки IP20
Габарити
Цоколь E14
Кількість джерел світла 1
Матеріал Метал
Висота 1100mm
Діаметр 200mm
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%